Kjente merkevarer til dame & herre | ✔ Fri frakt på alle ordre over 2000,- | ✔ Rask levering via Posten eller klikk og hent i butikk

Frakt og levering

Leveringsmetoder

Do you want to order from another country than Norway? Please contact us at: kundeservice.mote@sulland.no before placing your order. 

Vi kan dessverre ikke tilby levering til adresser utenfor Norges fastland. Vi benytter oss av postselskapet Bring ved våre leveranser. Bring leverer pakken til ditt næreste postkontor. Hos oss vil du ha to forskjellige leveringsalternativer:

Servicepakke

Vi sender din bestilling mot at du betaler en FAST frakt på 79 kr. Servicepakke sendes med sporing. Du vil motta en automatisk hentemelding på SMS eller epost, og plukker deretter opp pakken på nærmeste postkontor eller Post i butikk.

Dersom pakken ikke hentes, vil du få en påminnelse fra posten. Er det fortsatt ikke hentet etter 14 dager, vil den bli returnert tilbake til Sulland mote. Om dette skulle skje, vil du belastes med en gebyr på 200 kr.

Klikk og hent

Du kan hente varen(e) dine gratis i butikken. Du vil en orderbekreftelse på mail. Oppgi navn i kassen når du henter pakken. Det er viktig at du ikke henter hos oss før du har fått en bekreftelse om at pakken er klar. Fem virkedager etter at du har fått denne bekreftelsen, vil angreretten starte å løpe. Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut, og legitimasjon må fremvises. Dersom du skal hente for en annen person, så er det viktig å vise til en fullmakt.

Leveringstid

Leveringstiden beregnes normalt fra 2 til 4 dager +ordinær postgang fra varen er sendt fra oss. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for et eller flere produkter. Dersom vi er utsolgt, vil du få melding om dette eller vi tar kontakt med deg for å tilby deg et alternativt produkt. Du har rett til å heve kjøpet ved en forsinket levering.

x