Kjente merkevarer til dame & herre | ✔ Fri frakt på alle ordre over 2000,- | ✔ Rask levering via Posten eller klikk og hent i butikk

Kjøpsbetingelser

Betaling

Samtlige priser er oppgitt i NOK inkl mva. Om du er under 18 år må du ha tillatelse av foresatt/verge for å bestille hos oss. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.

Betaling med Visa/mastercard/Klarna

Hos oss betaler du med kort eller faktura gjennom Klarna. Når du foretar et kjøp med ditt kort, vil kjøpesummen bli reservert på konto inntil at varen er plukket hos oss. Din konto belastes når varen er pakket og sendt ut til din adresse. Du vil motta en ordrebekreftelse på mail om at pakken er på vei. Frakt er den eneste ytterlige kostnaden som vil bli lagt til kjøpesummen. Fast frakt 79,-.

Dersom du IKKE mottar en ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter at du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp. Vi ber deg da ta kontakt med kundeservice via epost eller pr telefon. Før du tar kontakt, ber vi deg sjekke søppelpost i din mailserver, da mailen kan havne i ditt spam filter.

Dersom du velger å gjøre et kjøp via Klarna, må du registrere deg som bruker hos Klarna i henhold til Klarnas vilkår.
Du må samtykke til at Klarna utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene.

Registrering

For å handle på www.sullandmote.no må du ikke registrere deg som kunde FØR du kommer til kassen.

Adresseendring

Som kunde er du selv ansvarlig for at du har oppgitt riktig adresse og postnummer i din profil. Adresseendringen gjøres under «Min side» under «adresser». Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om det er ønskelig dersom du handler med kort.

Forbehold

Vi tar forbehold om at avvik kan forekomme og at varer kan være utsolgt. Fordi nettbutikk og fysisk butikk har samme lager, vil varene noen ganger være prøvd. 

Med vennlig hilsen
Sulland Mote AS

Org.nr. 967 190 659
Postboks 83, 2851 Lena
Besøksadresse: Lenagata 53, 2850 Lenax